друкувати


На Івано-Франківщині Центр політичних студій безкоштовно навчатиме спостерігачів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-10-09 02:00:51

Проект реалізовуватиме Житомирський обласний центр молодіжних ініціатив за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні на території чотирьох областей України. Серед них і Прикарпаття.

Зокрема, навчальні тренінги для підготовки фахових спостерігачів за виборами в рамках проекту «Створення мережі регіональних центрів громадського спостереження за виборами до Верховної Ради України» відбудуться у 6 виборчих округах Івано-Франківської області (м.Долина (виборчий округ №86), м.Калуш (виборчий округ №85), м.Снятин (виборчий округ №89), м.Коломия (виборчий округ №88), м.Надвірна (виборчий округ №87), м.Тисмениця (виборчий округ №84.

Навчання для всіх учасників проводитиметься безкоштовно. Кожен навчальний захід передбачає участь 60 осіб. Усі учасники які на момент проведення заходу мають бути зареєстровані офіційними спостерігачами від політичних партій та кандидатів у депутати в одномандатних виборчих округах – учасників виборчого процесу і бути рекомендовані політичними партіями та кандидатами у депутати для проходження навчання. Проведення тренінгів заплановано з 23 по 25 жовтня поточного року.

За додатковою інформацією з питань організації та участі представників в навчальних заходах звертайтесь до регіонального координатора програми у Івано-Франківській області – Світлика Віталія (066) 126 84 25.