друкувати


На Коломийщині відкрили новий дитячий садочок

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-09-24 03:00:39

21 вересня 2012 року в селищі Гвіздець Коломийського району відкрили дитячий навчальний заклад.

З відкриттям дитячого навчального закладу (ясла-садок) «Сонечко» привітав усіх присутніх голова Коломийської райдержадміністрації Михайло Негрич, нагородив грамотами голови облдержадміністрації, голови райдержадміністрації та голови районної ради і вручив для садочка подарунки. Побажав голова райдержадміністрації щоб з кожним роком у садочку з’являлося все більше вихованців, від яких залежить майбутнє українського народу, завтрашній день нашої Держави. Хай здоров’я, мир, добробут і злагода будуть у кожному домі, у кожній сім’ї. Плідної праці всім в ім’я розквіту та на благо України!

Вітали усіх зі святом депутати всіх рівнів та кандидати в народні депутати України.

Від партії «Україна вперед» встановлено дитячий ігровий майданчик, який вручив депутат Верховної ради, кандидат в народні депутати України Євгеній Суслов; від молодіжного благодійного фонду «За ради добра» встановлено другий дитячий ігровий майданчик, придбано дитячі стільці, килимове покриття та гардини, які вручив депутат Івано-франківської обласної ради, кандидат в народні депутати України Богдан Гдичинський; від партії «Удар» для садочка депутат Коломийської міської ради Володимир Довганюк вручив пральну машину. Також для садочка від «Громадської ініціативи» передано дитячий синтезатор та ноутбук.   

Подякували всім хто приймав активну участь у відкритті дитячого навчального закладу голова сільської ради Михайло Палійчук та завідувач Гвіздецьким дитячим навчальним закладом (ясла-садок) «Сонечко» Тетяна Мазурак. Своїми виступами вітали почесних гостей свята і вихованці дитячого садочка.

Благословив відкриття садка настоятель Гвіздецької Православної церкви УПЦКП отець Василій.

Відновлення дитячих садків – пріоритет роботи голови Коломийської райдержадміністрації Михайла Негрича, що дає можливість сьогодні підготувати дітей до навчання в школі. Адже коли в селі працює дитячий садок, мами мають можливість спокійно працювати, а діти виховуватися  в колективі, привчатися до активного життя.

Під час проведення робіт виконано внутрішні оздоблювальні роботи, проведено заміну покриття підлоги, ремонт системи електроосвітлення, опалення, влаштування внутрішніх санвузлів  та системи водопостачання, виконано благоустрій території та встановлені ігрові майданчики. Крім зазначених робіт придбано дві нові електроплити, водопідігрівач води для харчоблоку закладу.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА