друкувати


Івано-франківських дачників попередили

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-09-19 03:00:55

Муніципальна інспекція з благоустрою міста Івано-Франківська попередила місцевих дачників про можливе вжиття щодо них заходів адміністративного впливу в разі, якщо вони і надалі порушуватимуть заборону на спалювання бур’янів та іншого сміття.

Про це повідомив вчора керівник інспекції Степан Кукула.

Нагадаємо, мешканці івано-франківських багатоповерхівок неодноразово скаржились на дискомфорт, який створює їм густий смог, що поширюється в місті від численних спалювань сміття, листя, гілля та бур’янів у приватних господарствах.

Як стверджує пан Кукула, його підлеглими було направлено відповідні письмові приписи головам усіх розташованих в місті садово-городніх товариств. При цьому на боротьбу з дачниками-паліями муніципальні інспектори налаштувались рішуче. Окремим з них навіть було змінено з такої нагоди графік роботи, і робочий день у них починається не о 8-мій годині, як у всіх держслужбовців, а о 13-тій. Таким чином вони мають змогу без порушень чинного законодавства про працю виявляти факти спалювання відходів навіть у вечірній час, коли господарі повертаються додому з місць роботи і беруться за своє садово-городнє хобі.

Автор: Сергій БІЛИЙ