друкувати


Голова Коломийської РДА очолив делегацію області на Міжнародному економічному форумі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-09-10 02:40:58

Голова Коломийської районної державної адміністрації М.Негрич очолив делегацію області на ІV Міжнародному економічному форумі «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи» та Міжнародному бізнес-форумі «Інвестиційна хвиля 2012», які відбулися 7-8 вересня 2012 року у м.Харкові та у м.Дніпропетровську.

До складу делегації входили голова Верховинської районної державної адміністрації В.Гондурак, голова Косівської районної державної адміністрації Я.Шинкарук, голова Рогатинської районної державної адміністрації Й.Нижник, голова Рожнятівської районної державної адміністрації М.Філіпович, голова Снятинської районної державної адміністрації А.Рябошапко, голова Тисменицької районної державної адміністрації І.Овчар та голова Тлумацької районної державної адміністрації В.Сенів.

Організаторами відповідно в м.Харкові були Харківська обласна державна адміністрація, Харківська міська рада, Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України і світовий лідер  в сфері консалтингу - компанія PricewaterhousCoopers та у м.Дніпропетровську: Дніпропетровське регіональне інвестиційне агентство(DIA) за підтримки обласної державної адміністрації та провідних міжнародних аудиторсько-консалтингових компаній «PricewaterhousCoopers» і «Deloitte and Touche USC».

На ІV Міжнародному економічному форумі «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи» відбулися дискусії на теми «Інвестиції в інновації», «Високопродуктивне сільське господарство», «Ефективний міський розвиток: містобудування, інфраструктура, інноваційний підхід в реформуванні житлово-комунального господарства», «Інноваційно-інвестиційні ініціативи крізь призму малого та середнього бізнесу», відбулися пленарні засідання «Стратегія економічних реформ» та «Будуємо країну майбутнього: час дій».

На Міжнародному бізнес- форумі «Інвестиційна хвиля 2012» відбулися пленарні засідання, на яких виступали депутат Європейського Парламенту - М.Рансдорф, генеральний секретар Асамблеї Європейських Регіонів - П.Гьорген, генеральний консул Республіки Польща у Харкові - Я.Гранат,та ін.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА