друкувати


"Канал-402" не дає спокою міськвиконкому

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-08-31 07:58:57

Перше в місті Івано-Франківську телебачення кісткою стало поперек горла чиновникам управління економічного та інтеграційного розвитку.

Власне, не стільки саме телебачення, скільки рекламна вивіска, що висить біля входу до офісу телерадіокомпанії на Вічевому майдані обласного центру і, за словами начальника управління Богдана Білика, зовнішній вигляд якої не витримує жодної критики.

«При вході на майдан Шептицького, - зазначив пан Білик, - висить вивіска «Виконавчий комітет міської ради. Канал-402». Не може бути такий міський виконавчий комітет».

При цьому, як стверджує чиновник, в занедбаному вигляді перебувають не тільки вивіска, а й сходи і двері офісу ТРК «Канал-402». Крім того, сам факт, що така телерадіоорганізація ще існує, викликав сумнів у Б.Білика.

Як би там не було, але, зважаючи на ту обставину, що вже незабаром на майдані Шептицького відбуватиметься церемонія вручення місту Івано-Франківську почесної відзнаки Ради Європи, міський голова обласного центру Віктор Анушкевичус доручив розібратись з телерадіокомпанією та її вивіскою муніципальним інспекторам з благоустрою.

Автор: Сергій БІЛИЙ