друкувати


Міліція: дорожній каток обікрали, бо він був без нагляду

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-08-30 09:00:50

Крадіжка радіатора з дорожнього катка ДУ-50, що мала місце на позаминулому тижні по вулиці Стуса в Івано-Франківську, сталася тому, що каток було залишено без нагляду, - вважає заступник начальника Івано-Франківського міськвідділу внутрішніх справ підполковник міліції Володимир Борзюк.

«В наш час залишати без нагляду нічого не можна», - зазначив він під час вівторкової оперативної наради у Івано-Франківського міського голови. Зі слів, міліціонера, на даний час міліціонерам ще не вдалося вийти на слід крадіїв, оскільки подібні злочини взагалі є дуже складними для розкриття.

«Каток і без нагляду – неправильна постановка питання. - не погоджується з думкою заступника начальника МВВС міський голова обласного центру Прикарпаття Віктор Анушкевичус, - Що таке каток – вам відомо, і при виконанні робіт каток завжди залишали. Бо ж привозити і вивозити його важко – треба трейлер і т.п.»

Зі слів мера, якщо вже говорити про залишення без нагляду, то сьогодні цей термін можна застосувати до всіх автомобілів, які ночують в івано-франківських дворах.

При цьому шукати викрадений радіатор пан Анушкевичус все-таки радить у пунктах прийому металобрухту. «Я не є працівником міліції, - зазначив він, - і тим більше не є оперативником, але я би шукав, де той радіатор можна збути. У нас тут були ґазди, які крали урни, лавочки і ставили собі на дачу. А радіатор – куди його? Ні в господарство, ні на дачу він не піде. Звичайно що тільки на пункт прийому металобрухту».

Автор: Сергій БІЛИЙ