друкувати


Поки працівники ремонтних бригад грають в карти, в Івано-Франківську протерміновано 70% ордерів на розкопки

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-08-22 04:00:12

70% ордерів на право проведення земляних робіт, виданих івано-франківським підприємствам, сьогодні вже протерміновані. Про це повідомив вчора, під час оперативної наради у Івано-Франківського міського голови заступник керівника муніципальної інспекції з благоустрою Валерій Козлов. З його слів, на сьогоднішній день у роботі різного роду комунальних служб та інших підприємств, які займаються забезпеченням життєдіяльності міста Івано-Франківська перебувають 95 незароблених розкопок.

Чимало з них, - стверджує пан Козлов, - розташовано на проїжджі частині центральних вулиць. При цьому, якщо, скажімо, управління експлуатації газового господарства за минулий тиждень скоротила кількість таких розкопок на десяток, залишивши у роботі лише чотири, то у КП «Івано-Франківськводоекотехпром» кількість незароблених місць земляних робот на центральних вулицях збільшилась, а якість їх заробляння суттєво знизилась. За твердженням муніципального інспектора, є незароблені розкопки і «на совісті» інших організацій, наприклад Теплокомуненерго, проте їхні розкопки переважно розташовані не на проїжджій частині.

Втім, не зважаючи на позитивну динаміку у зароблянні розкопок івано-франківськими газовиками, їх діяльність у цій сфері викликала серйозні претензії у міського голови обласного центру Прикарпаття Віктора Анушкевичуса. «Південний бульвар, біля дитячого садка – там розкопка управління експлуатації газового господарства. - зазначив він, звертаючись під час вказаної вище наради до заступника директора Івано-Франківського УЕГГ Олександра Кириченка, - Так от я хочу сказати: ваша бригада, яка приїхала ремонтувати, півдня сиділа і в карти грала».

Автор: Сергій БІЛИЙ