друкувати


"Запобігти. Врятувати. Допомогти." в ЛОК "Прикарпатські зорі"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-08-22 11:15:13

Літо – особлива пора в житті дітей, під час якої вони відпочивають та набираються сил. В цей період найлегше, використовуючи різноманітні ігрові форми, донести до школярів знання правил безпеки життєдіяльності, котрі є надзвичайно важливими.

Саме з такою метою у кожному дитячому оздоровчому закладі області проводяться зустрічі школярів з представниками Управління Держтехногенбезпеки та Територіального управління МНС в області. Заходи у рамках акції „Запобігти. Врятувати. Допомогти. ” днями відбулися в ТзОВ ЛОК «Прикарпатські зорі», що у селі Слобода на Коломийщині.

Гостей юні відпочивальники зустріли із захопленням. Програма заходу була різноманітною та цікавою: працівники Держтехногенбезпеки пригадали дітям основні правила безпеки, яких потрібно дотримуватись вдома, під час відпочинку в лісі та на воді. Рятувальники розповіли присутнім про діяльність пожежно-рятувальної служби Коломийщини, продемонстрували гасіння умовної пожежі. Діти також мали змогу взяти участь у конкурсі на швидкість одягання бойового одягу та конкурсі малюнка на тему: «Пожежна безпека очима дітей». Найактивніші учасники конкурсів отримали призи.

Такі зустрічі є для дітей надзвичайно корисними та повчальними, переконаний старший вихователь ТзОВ ЛОК «Прикарпатські зорі» Андрій Римарчук. Діти, звичайно, слухають своїх вихователів, однак безпосереднє спілкування з представниками Держтехногенбезпеки та МНС змусить їх відповідальніше ставитися до власного життя.

Джерело: Управління Держтехногенбезпеки в Івано-Франківській області