друкувати


Недільна негода добряче потріпала Івано-Франківськ та Тисмениччину

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-08-06 04:15:37

Як і тиждень тому, недільний вечір 5 серпня ознаменувався розгулом негоди. Шквалистий вітер, грози та зливні дощі прокотилися територією Івано-Франківської міської ради та Тисменицького району, завдавши чимало шкоди розташованим там населеним пунктам.

Так, за інформацією прес-служби територіального управління МНС України в Івано-Франківській області, в місті Івано-Франківську, селі Крихівці Івано-Франківської міськради та низці населених пунктів Тисмениччини, зкрема, в селах: Старий Лисець, Драгомирчани та Підлісся – вітер пошкодив шиферне, черепичне та металеве покриття 16-ти дахів житлових будівель повністю та 177-ти – частково. Поривами вітру було повалено 17 дерев (в тому числі 5 в Івано-Франківську), внаслідок чого зазнав пошкоджень 1 автомобіль.

Повністю відключеними виявились 15 і частково 6 ліній електропередач, а також 256 трансформаторних підстанцій, внаслідок чого без електропостачання залишились 43 населених пункти (21 повністю та 22 частково). 64 населені пункти через відключення 37 АТС залишились без електрозв’язку.

Автор: Сергій БІЛИЙ