друкувати


Чоловічому Клубу Коломийців 5 років

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-08-01 02:00:11

31 липня відбулася ювілейна вечірка у чоловічому Клубі Коломийців. Ідея створення якого виникла у відомого не лише на Прикарпатті сміхованця, заслуженого артиста України Миколи Савчука.

Він з своїми товаришами 5 років тому написали статут та започаткували певні правила для бажаючих вступити до чоловічого Клубу Коломийців. Тоді тих хто прийняв умови статуту було лише 20, сьогодні понад 70.

Одним з перших до клубу вступив Герой України Василь Ткачук, він попри поважний вік також відвідав вечірку та наголосив на тому, що мета клубу не лише зібрання, а й велика просвітницька та культурологічна робота.

На рахунку клубу, як повідомив його очільник Микола Савчук, не одна добра справа. Зокрема 4 роки як у Коломиї відновили традицію балів.

«Вже 4 роки поспіль в ніч з 13 на 14 січня відбувається феєричне дійство – Меланчин вечір. Також ми встановили пам’ятні дошки у Коломиї та займаємося видавничою справою», – наголосив пан Микола.

На згадку про першу дату в історії клубу кожен член клубу отримав кепку з емблемою клубу. Не обійшлося і без загального фото.

 

Автор: Оксана ОСТРОВСЬКА, шеф-редактор тижневика «Коломийські ВІСТИ»