друкувати


Анатолій Гриценко розповів про аграрну мету цьогорічних виборів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-07-26 12:00:51

Перемога на цьогорічних парламентських виборах потрібна Віктору Януковичу та Партії регіонів для того… щоб купити землю. В цьому переконаний народний депутат України, лідер політичної партії «Громадянська позиція», який висловив свою думку з даного приводу під час вчорашньої прес-конференції в Івано-Франківську.

Зі слів пана Гриценка, Віктор Янукович поставив перед майбутнім парламентом (тобто, вочевидь, депутатами від влади, які туди прийдуть) два завдання. Озвучуючи перше завдання, лідер «Громадянської позиції» не був оригінальним, висловивши те, що до нього вже неодноразово висловлювали його колеги по об’єднаній опозиції: за допомогою різних інструментів, «притаманних Андрію Клюєву та іншим агітаторам у Раді», зібрати для одного голосування у раді 300 голосів, щоб змінити Конституцію, де передбачити обрання Президента України у Верховній Раді і в такий спосіб дати шанс В.Януковичу на обрання главою держави ще на один термін.

Досить оригінально прозвучало друге озвучене депутатом основне завдання провладних народних обранців у Верховній Раді: дати можливість 5 – 6 олігархічним родинам скупити всі українські землі по ціні 300 доларів за ар. Таким чином, якщо вірити пану Гриценку, то нове парламентське скликання матиме чітко виражене сільськогосподарське забарвлення.

Автор: Сергій БІЛИЙ