друкувати


У Коломиї відбудеться V Міжнародний фестиваль дитячого естрадного мистецтва "ЗОРЕПАД"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-07-07 11:15:23

З 16 по 19 серпня 2012 року, у перлині карпатського краю, центрі Гуцульщини і Покуття – старовинному місті Коломия відбудеться V Міжнародний фестиваль дитячого естрадного мистецтва "ЗОРЕПАД".

Багатогранність звичаїв, обрядів, традицій обумовлена історичним співіснуванням різних культур народів, що проживають на території України, збереження та примноження яких є пріоритетом сучасного покоління. Фестиваль «Зорепад» є однією з ланок розвитку культурних та мистецьких зв'язків між різними регіонами України та іншими країнами світу.

Метою фестивалю як завжди залишається виявлення талановитих юних виконавців, визначення найкращих дитячих колективів та солістів, популяризація та підтримка розвитку дитячого естрадного мистецтва, культурне та естетичне виховання дітей та підлітків, оцінка і сприяння розвитку музичних здібностей виконавців та підвищення їхнього виконавського рівня, надання професійних рекомендацій щодо подальшого творчого розвитку виконавців.

Конкурсантів оцінюватиме журі, членами якого є професіонали вокального, і хореографічного мистецтв (народні та заслужені артисти, заслужені діячі культури і мистецтв України, співаки, композитори).

За умовами конкурсу учасники всіх жанрів виконуватимуть по 2 концертних номери. Обов’язкове виконання однієї пісні українською мовою. Для учасників з-за кордону допускається виконання пісень іншою мовою.

Гала-концерт фестивалю відбудеться в рамках святкування Дня міста 19 серпня на центральній площі біля ратуші.

Більш детальнішу інформацію можна дізнатись зателефонувавши нам за тел. (034)-332-45-57, 097-766-69-70, або написавши на e-mail - zorepad2012@meta.ua.