друкувати


Абітурієнтка з Коломийської гімназії стала "фартовим" 200-бальником

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-06-28 01:10:27

Цікаві факти ЗНО та призи для переможців акцій пробного тестування. Такою була чергова прес-конференція керівника івано-франківського регіонального центру оцінювання якості знань.

Цьогорічна кампанія успішно завершилася. Участь у тестуваннях взяло понад 93 тисяч абітурієнтів. За попередніми даними більше 30 учасників ЗНО-2012 отримали найвищі 200 балів.

За цими показником, за прогнозами Богдана Томенчука, Прикарпаття входить у вісімку кращих територій. Цього року окрім родзинки з металошукачами, в області була унікальна спроба фальсифікації результату ЗНО.

Традиційне вручення призів переможцям акцій для учасників пробного тестування ще раз довело про потрібність цієї справи. Також під час прес-конференції розіграли приз у номінації «нетбук собі і другові».

Тут перемогу здобула абітурієнтка з Городенківської гімназії. І вперше цього року комп'ютерною технікою вирішили потішити одного з учасників, котрий набрав 200 балів. В результаті розіграшу «фартовим» двохсотбальником стала абітурієнтка з Коломийської гімназії.

Джерело: Радіо «Західний полюс»