друкувати


Коломиянка Христина Стефініна відзначена Асоціацією платників податків України

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-06-25 04:15:20

Уже десятий рік поспіль Асоціація платників податків України є співорганізатором та партнером Державної податкової служби України у проведенні Всеукраїнського дитячого конкурсу «Податки очима дітей», який  проводиться щорічно серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів.

Авторитетне журі, оцінюючи творчість дітей, визначило переможців за напрямами «Художні твори», «Літературні твори», «Твори декоративно-прикладного мистецтва».

Кожного року роботи учасників дивують своєю оригінальністю. Тому цього року переможців визначали також і в спеціальних номінаціях. Асоціація платників податків України встановила свою спеціальну відзнаку. Її отримають Христина Стефініна, 11 років, м.Коломия, Івано-Франківська область та Софія Яценко, 10 років, м.Макіївка, Донецька область.

Основними завданнями конкурсу є сприяння реалізації дітьми творчих здібностей у прозі, поезії, в образотворчому і прикладному мистецтві, а також розвиток творчого підходу до формування свідомого ставлення до сплати податків у молоді шкільного віку.

За матеріалами веб-сайту АППУ