друкувати


Авіатори кращі і в небі, і на футбольному полі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-06-18 03:00:55

Доки увага всієї національної та європейської спільноти захоплена інтригуючими баталіями на футбольних полях «Євро 2012», у частинах та з’єднаннях Повітряного командування «Захід» відбувається свій футбольний чемпіонат.

Так, на зеленому газоні зустрілись команди управління ПВК «Захід» та особового складу 114-ї Івано-Франківської бригади тактичної авіації. Спочатку здавалось, що більш досвідчена команда управління матиме всі шанси на перемогу. Саме вона першою відкрила рахунок, а потім і подвоїла його. Та винищувачі не здавались, і попри шалене напруження й тиск з боку команди ПВК змогли знайти в собі сили, щоб переламати хід гри. На перерву команди пішли з нічийним рахунком 2:2.

Другий тайм розпочався результативною атакою іванофранківців, яка вивела їх вперед. Проте представники командування провели ще низку атак і зуміли зрівняти рахунок. Долю зустрічі визначив м’яч, який влетів у сітку воріт команди управління ПВК «Захід» всього за кілька секунд до завершального свистка арбітра. Таким чином з рахунком 4:3 перемогла футбольна команда особового складу 114-ї Івано-Франківської бригади тактичної авіації.

Автор: Підполковник Тарас ГРЕНЬ, Західний регіональний медіа-центр МО України