друкувати


Івано-франківський журналіст оголосив війну меру

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-06-14 02:00:06

Журналіст ТРК «Вежа» Георгій Жужунадзе, який вчора відстояв у Апеляційному суді Івано-Франківської області свою правоту у справі про незаконне звільнення його з роботи в 2010 році, оголосив вчора війну інформаційну війну міському голові обласного центру.

Про це йдеться у відкритому зверненні журналіста до мера Івано-Франківська, озвучене паном Жужунадзе в інтерв’ю представникам прикарпатських ЗМІ після закінчення вчорашнього судового засідання.

«Віктор Андрюсович Анушкевичус, - зазначив він, - шановний наш мер, хочу і вас запитати. Я до вас два з половиною роки тому приходив – пригадайте – з профспілкою, яка лишилася біля білого будинку. У вас, напевно, мало місця в кабінеті і ви запросили єдиного мене до себе. Я приніс усі документи, я розповів все, як є. Я розповів що коїться на телерадіокомпанії «Вежа», як страждають там люди, як люди тікають – професіонали, які займалися роками журналістикою. Тоді ви мене уважно вислухали і пообіцяли вирішити справу, а через три дні мене звільнили».

Зі слів журналіста, він впевнений, що рука мера також «причетна до цих речей», а міському голові має бути соромно «А знаєте, за що? Тому що Ви за всі свої каденції нічого не зробили – абсолютно нічого, як і ваша більшість, яка сьогодні сидить у «білому будинку».

Як стверджує Г.Жужунадзе, він має чимало однодумців серед журналістів міста Івано-Франківська і області. «Ми будемо з вами воювати, - продовжив він, - Ми не пропустимо жодної вашої машини – я маю на увазі купівлю «лендкрузерів» і так далі, ваших будинків, квартир і так далі, на кого б ви цього не переписували – я вам це обіцяю!»

Автор: Сергій БІЛИЙ