друкувати


Прикордонники зустріли перших гостей ЄВРО-2012

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-06-11 04:15:55

З початком проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу Євро-2012, на Буковині, в пунктах пропуску, прикордонники почали зустрічати перших вболівальників що перетинають українсько-румунський, українсько-молодовський кордон.
 
Основна маса вболівальників перетинає кордон через міжнародний автомобільний пункт пропуску «Порубне», на даний момент великого напливу вболівальників в пункті пропуску не спостерігається. З моменту початку Євро-2012 на ділянці Чернівецького прикордонного загону було пропущено чималу кількість вболівальників. Більшість з них були з Великобританії, Франції, Іспанії, Румунії, Молдови, Болгарії, Греції, Німеччини.

Особи з числа вболівальників та подорожуючих, що перетинають українсько-румунський кордон, задоволення свого не ховають, швидкість та комфорт під час проходження прикордонного контролю – максимальна. Поряд з цим, у прикордонному загоні з 1 червня в цілодобовому режимі працює ситуаційна група, яка відслідковує розвиток подій на державному кордоні. Станом на 11 червня поточного року жодних нестандартних ситуацій в межах ділянки відповідальності Чернівецького прикордонного загону не відбулося.

Автор: Сергій БРОВКО, начальник прес-служби Чернівецького прикордонного загону