друкувати


Школі міліції на Прикарпатті — бути

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-06-11 01:00:15

З першого вересня, після річної перерви, колишній Прикарпатський юридичний інститут МВС знову відкриє свої двері. Щоправда вже в якості факультету громадської безпеки Львівського державного університету МВС України.

Нагадаємо, саме у Львів були переведені усі студенти та курсанти, а разом з ними частина викладачів з місцевого навчального закладу. Після цього відбулася зміна міністра Міністерства Внутрішніх справ та керівника Львівського університету МВС. Нові управлінці змінили свою позицію щодо майбутнього прикарпатської школи міліції.

Тож приймальна комісія факультету громадської безпеки розпочне свою роботу з 2 липня. Сюди у рамках держзамовлення наберуть 100 майбутніх дільничних інспекторів. Також на денній формі навчатимуться 150 бакалаврів і 100 спеціалістів за спеціальністю правознавство. Разом з заочниками і курсантами, яких повернуть зі Львова, тут будуть здобувати освіту близько 500 студентів.

Під час річної перерви в роботі, майно Прикарпатського юридичного інституту МВС відчужити ще не встигли. Тож усі приміщення та 90-гектарний Старолисецький полігон залишився на балансі навчального закладу. Також вдалося зберегли навіть духовий оркестр.

Джерело: Радіо «Західний полюс»