друкувати


Парад візочків 2012: переміг казковий "Замок принцеси"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-06-01 05:51:21

1 червня - День захисту дітей. А найбільше потребують захисту малюки, які ще пересуваються у візочках. Саме для них влаштували сьогоднішнє свято - Парад візочків. Прикрашали візочки не самі дітки, а їхні мами, тати, бабусі з дідусями, тітки, дядьки і навіть сусіди. Кожна сімейка хотіла, щоб транспортний засіб їхньої дитини був найкрасивішим, найоригінальнішим і дивував всіх своєю креативністю.

На Вічевий майдан Івано-Франківська сьогодні приїхали 6 прикрашених дитячих візочків. Креативність батьків зашкалювала: тут були і «Замок для принцеси», і «Блакитний вагончик» і «Космічний шатл», у якому вмістилася двійня хлопчиків; а ще - «Євро», у вигляді жовто-блакитного м’яча, «Гламурне корито» для маленької свинки та візочок «Дзідзьо».

Одразу видно, що над деякими засобами для пересування малюків батьки чаклували далеко не один день, а може і не тиждень. Помітно й прагнення батьків до ідеалу, нехай навіть у вбранні візочка для малечі.

Перемогу у змаганнях із вишуканості колясочок здобув «Замок принцеси». На другому місці «Параду візочків» розташувався «Блакитний вагончик» разом із старою Шапокляк та Чебурашкою. Почесну третю сходинку посів «Космічний шатл» з пілотами-близнюками, а четверту – команда «Вітер» з візочком «Євро». П’яту та шосту позицію розділили свинки з дуже «Гламурним коритом» та «Дзідзьо».

Всі учасники змагань отримали багато різноманітних призів від дитячих магазинів, а принцеса - власниця замку - головний приз: подарунковий сертифікат на сто умовних одиниць і торт у вигляді дитячого візочка.

А найголовніше, що отримали маленькі мешканці Івано-Франківська - море задоволення та гарний настрій.

Автор: Вікторія БІЛА