друкувати


Ректор ПНУ підібрав собі команду

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-05-30 04:00:47

29 травня Вчена рада Прикарпатського національного університету затвердила проректорів зазначеного вищого навчального закладу. Про це повідомив сьогодні нещодавно призначений ректор університету Ігор Цепенда.

Відтак, до команди теперішнього ректора увійшли: завідувач кафедри інформаційних технологій доктор технічних наук Павло Федорук, який став проректором з наукової роботи, Володимир Чобанюк, який залишився на посаді проректора з навчальної роботи; завідувач кафедри трудового, екологічного та аграрного права Юридичного інституту ПНУ кандидат юридичних наук Надія Кобецька, яка також є проректором з навчальної роботи. Проректором з соціально-економічного розвитку став Олег Ткач, а посаду проректора з міжнародних відносин та зв’язків з громадськістю тепер обійматиме завідувач кафедри політології Інституту історії і політології, доктор історичних наук Василь Марчук. Проректора з виховної роботи у вузі не буде, оскільки таку посаду вирішили скоротити.

Як зазначив очільник ПНУ, всі вказані люди, «не зважаючи на свій певний молодий вік, досвідчені, мають наукові здобутки та авторитет у наукових колах. І головне: вони працівники університету, оскільки якихось випадковостей ми не хотіли робити».

Пан Цепенда також повідомив, що кандидатури проректорів він запропонував на розгляд вченої ради особисто.

Автор: Вікторія БІЛА