друкувати


"Татусь Прикарпаття 2012"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-05-29 04:00:22

Вже не вперше івано-франківські батьки змагаються за таке звання. Найталановитішого, найспритнішого та найкомунікабельнішого батька визначали із семи претендентів. Здебільшого — багатодітних татусів.

Долати конкурсні труднощі їм допомагали нащадки. Як показує практика цього змагання — чим більше дітей в родині, тим кращі успіхи демонструє її очільник. Переможець та власник титулу «Татусь Прикарпаття 2012» — батько чотирьох донечок.

Спершу молоді батьки доводили свою ораторську майстерність у конкурсі-презентації. Далі — змагання на вправність та швидкість одягання підгузника. На щастя, проводили його з використанням ляльок, а не справжніх немовлят. Свою кулінарну майстерність татусі демонстрували у конкурсі на краще приготування фруктового салату.

Завершилась конкурсна програма модним показом. Чоловіки — в ролі дизайнерів, які творять з підручних матеріалів. В даному випадку — туалетного паперу. У якості моделей та муз виступають їхні чада.

За процесом уважно спостерігало виключно жіноче журі. Та не лише Берегині сімейного вогнища виступають за збереження сімейних цінностей. Їх зміцнення — передусім чоловіча турбота, переконані організатори цього конкурсу.

Якщо є злагода у сім'ї, то і в суспільстві все буде гаразд — переконаний Олександр Шевченко. Оздоровлення родин, представники яких наважилися на участь в конкурсі, — це заохочення іншим брати участь у таких дійствах надалі. Тижневий відпочинок батькам та дітям забезпечать не лише в Карпатах, але й на морському узбережжі Криму.

Джерело: Радіо «Західний полюс»