друкувати


Івано-Франківськ відвідав генеральний секретар світової асоціації платників податків

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-05-29 01:00:37

Генеральний секретар Асоціації платників податків світу Бьорн Таррас-Вальберг відвідав вчора разом з дружиною Івано-Франківськ. Як стало відомо кореспондентам «Коломия ВЕБ Порталу», громадянин Швеції пан Таррас-Вальберг перебуває в Україні у зв’язку з участю у міжнародній конференції Асоціацій платників податків світу, яка відбувалась 25-26 травня у місті Києві під гаслом «Як зробити потужнішим рух платників податків у світі».

На Прикарпаття шведський гість прибув разом з депутатом Івано-Франківської обласної ради, першим віце-президентом Асоціації платників податків України, генеральним директором АППУ.

Разом з депутатом Б.Таррас-Вальберг та його дружина відвідали офіс Благодійної організації «Мій край», де мали змогу ознайомитись з найважливішими благодійними проектами, які реалізуються працівниками та волонтерами організації. Шведській гість, зокрема, зацікавився участю структури у проектах з реконструкції стадіону та палацу культури в місті Городенка, благодійні ініціативи, спрямовані на покращення умов проживання та навчання вихованців спеціалізованих шкіл-інтернатів. Особливе захоплення у іноземного гостя викликала акція «Благодійна листівка», а також діяльність Жіночого клубу «Оберіг». Зокрема, дуже важливо, на думку іноземця, залучати до хороших справ жінок пенсійного віку.

«Я був у Сербії, - розповів швед, - там жінки йдуть на пенсію раніше, ніж у вас, і при цьому, виходячи на пенсію, вони виявляють, що робити їм нічого. Гадаю, наступним кроком вашого проекту має стати створення для таких жінок груп за інтересами».

Іноземця також цікавили питання джерел фінансування благодійних проектів, співпраці благодійництва і влади, мотивація персоналу і волонтерів БО «Мій край» тощо.

Автор: Сергій БІЛИЙ