друкувати


У Івано-Франківську відбувся масовий флеш-моб до Євро-2012

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-05-15 03:40:41

1025. Така кількість молодих прикарпатців зібралася, аби створити «живий» напис «Євро 2012». Масовий флеш-моб організували у Івано-Франківську з нагоди прибуття до столиці Прикарпаття Кубку Анрі Делоне. Хоча сама ідея, розповіли ініціатори дійства, з явилася ще 2 місяці тому, коли вирішили організувати незвичайний подарунок для футбольних вболівальників з усього світу.

Живим матеріалом для побудови «Євро 2012» погодилися стати студенти місцевих вишів та учні шкіл. Кожен учасник отримав своєрідну візитівку флеш-мобу. З одного боку на ній — веселковий логотип футбольного чемпіонату, розроблений місцевими дизайнерами. З іншого — жовте або блакитне поле. Для чіткості зображення літери напису отримали один патріотичний колір, а цифри — інший. За дійством уважно спостерігали не лише перехожі, але й офіційні представники національного проекту «Книга рекордів України».

Рекорд таки зафіксували. Живий напис «Євро 2012» у Івано-Франківську визнали найбільшим з усіх створених досі в Україні. А його учасників, разом з батьками, у якості винагороди очікує одноденна мадрівка найпопулярнішим вітчизняним гірським туркомплексом «Буковель».

Джерело: Радіо «Західний полюс»