друкувати


"Таланти писанкової Коломийщини"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-05-11 02:40:05

«Таланти писанкової Коломийщини». Свято під такою назвою відбулося у Народному домі. У Палаці культури нагороджували обдарованих дітей з усієї Коломийщини.

Джерело: НТК

 

10 травня 2012 року у МПК «Народний дім» відбулось районне свято обдарованих дітей «Таланти писанкової Коломийщини».

Щорічний фестиваль "Таланти писанкової Коломийщини" відкриває нові юні обдарування, які в майбутньому обов'язково поповнять ряди української еліти. Коломийщина  багата на  талановитих дітей, що своєю працею звеличують її.

Підтримати і привітати обдарованих дітей завітали: голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Негрич, голова Коломийської районної ради Богдан Болюк, заступник начальника  головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Марцинюк, заслужений юрист України, заступник начальника головного управління юстиції в Івано-Франківській області Володимир Ковальчук та інші.

Голова районної державної адміністрації Михайло Михайлович Негрич виступив з вітальним словом: «Обдаровані діти - майбутній цвіт нації, гордість і надія України, джерело її авторитету у світі. Їхня енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, у науці та на виробництві, у спорті та мистецтві» та вручив учням грамоти і подарунки у номінації «Надія писанкової Коломийщини» та «Природничі науки».

У конкурсі були представлені такі номінації: «Надія писанкової Коломийщини», «Природничі науки», «Майстри дивослова», «Точні науки», «Історики та правники», «Юні пожежники та вихованці школи безпеки», «Краєзнавство та туризм», «Літературна обдарованість», «Олімпійське майбутнє», «Творча обдарованість».

Нагороди отримали не лише учні, але й вчительські колективи, директории шкіл та керівники художніх колективів, які перемогли в номінації «Особлива відзнака за численні досягнення у роботі з учнівською молоддю».

Протягом усього фестивалю перед присутніми виступали колективи, переможці районного огляду художньої самодіяльності шкіл району.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА