друкувати


В Коломиї проведено Всеукраїнський місячник "Спорт для всіх - спільна турбота"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-05-10 02:40:49

На виконання Всеукраїнського місячника "Спорт для всіх — спільна турбота" в місті з 1 по 30 квітня 2012 року проведено ряд заходів, а саме:

- проведення інформаційно-просвітницької роботи із директорами спортивних шкіл міста щодо ремонту та облаштування спортивних майданчиків у період проведення місячника "Спорт для всіх — спільна турбота";

- залучення груп волонтерів з числа студентської молоді для проведення облаштування спортивних майданчиків міста;

- встановлено дошку оголошень для перегляду футбольних матчів біля стадіону "Юність", що знаходиться по вул. Петлюри,47. Проведено реконструкцію спортивних тренажерів та футбольного поля. Відремонтовано огорожу футбольного поля. Стрибкові ями стадіону "Юність" наповнені піском. Очищена територія від сміття.

- В ДЮСШ СТ "Україна" на тенісних кортах зроблено покриття із тенісіту та проведено заміну ліній. Відремонтована сітка на футбольному полі із штучним покриттям. Покращені вхідні ворота та сходи. Проведено часткову заміну труб водяної траси. Проведено очищення території ДЮСШ СТ "Україна" від сміття.

- На спортивному майданчику із штучним покриттям, що знаходиться по вул.Коновальця,10 проведено реконструкцію сітки футбольного поля та прибирання прилеглої території.

Джерело: Відділ у справах молоді та спорту Коломийської міськради