друкувати


Коломийський "Тирлич" в четвірці кращих I ліги України з баскетболу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-05-05 01:14:07

У Кіровограді відбуваються фінальні ігри чемпіонату I ліги України з баскетболу. Коломийський баскетбольний клуб  «Тирлич» на паркеті зіграв з дніпропетровським клубом  «ІНВАСПОРТ».

З перших же хвилин гри «тирличани» захопили перевагу і після другого періоду лідирували з відривом більш як 30 очок. Відмінна гра коломиян в захисті не зоставила суперникам ніякого шансу. Свисток судді зафіксував рахунок 104:55 на користь БК «Тирлич». Тож за результатами гри коломийські баскетболісти увійшли до четвірки кращих клубів I ліги України з баскетболу.

Президент клубу Роман Бортейчук в перемозі «тирличан» не сумнівався, хоча й переживав. «Хлопці молодці! Вони поставили перед собою мету і поступово до неї йдуть. У команди помітно виріс рівень гри і головне, що хлопці розуміють один одного на баскетбольному майданчику без слів. Тирлич показав кращий результат ніж минулого року, а це вже добре», – наголосив Роман Бортейчук, президент БК «Тирлич».

Минулоріч коломийська команда вже грала в фіналі чемпіонату і посіла 5 місце. Успіх 2012 року, граючий тренер БК «Тирлич» Андрій Романиця, пояснює просто: «Цього сезону команда оновилася на 90 відсотків. За «Тирлич» грають досвідчені гравці, такі як Андрій Костко, Віктор Сачук, Денис Спірідонов, вони адають високу планку гри і  іншим гравцям».

Завтра в Кіровограді визначаться пари команд, які гратимуть за перше-друге та  третє-четверте місця. У команди з Коломиї є шанс змагатися за перше місце, тож вболіваймо за наших!

Автор: Оксана Островська, шеф-редактор тижневика "Коломийські ВІСТИ"