друкувати


Вершники готові до змагань

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-05-04 12:00:36

Спортивний конкур – змагання з подолонання перешкод верхи на коні, які проходять на конкурному полі. Саме такі змагання відбулися минулої неділі на базі кінно-спортивного клубу «Варто», який знаходиться в с.Черемхів Коломийського району.

Основним організатором та учасником змагань був заслужений тренер України з боксу, депутат Івано-Франківської обласної ради від політичної партії «Фронт Змін» Іван Данилишин.

За його словами, це контрольна перевірка підготовки наших спортсменів до змагань, які відбудуться 5-6 травня на базі чернівецького кінно-спортивного клубу «Троя».

Участь у цих домашніх змаганнях взяли всі вершники КСК «Варто», яких налічується понад 20, серед них новачки та досвідчені спортсмени.

Загалом хороші результати показали всі вершники, та за підсумками змагань перше місце – висота маршруту 1 метр – зайняла Ярина Запухла на коні Кокс, друге – Вікторія Гавінська на кобилі Тундрі, третє місце у Тетяни Курилець на коні Крап.

Маршрут висотою 90 см Іван Данилишин на коні Кокс проїхав нулями – заслужене перше місце, а Юрій Шкрібляк на кобилі Тундрі, збивши одну перешкоду, виборов друге місце, третю сходинку посів Олександр Андріюк на коні Амстердам гуцульської породи.

Урочистий парад нагороджень відбувся за участі президента Коломийської федерації кінного спорту, депутата Коломийської міської ради Павла Федоровича.

Автор: Оксана ОСТРОВСЬКА