друкувати


Коломийська гімназія в рейтингу 50 найкращих шкіл України

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-05-01 01:00:23

До такого висновку дійшов журнал «Фокус», проаналізувавши результати зовнішнього незалежного оцінювання 2011 року з дванадцятьох предметів усіх навчальних закладів України. Це чи не перший підсумок у всіх школах загалом, незалежно від регіону.

До прикладу, перше місце у списку отримав Львівський фізико-математичний ліцей, у якому минулоріч відразу 20 випускників набрали максимум на ЗНО. До таких результатів гімназії із 48 місцем, звісно, ще рости й рости.

Варто зазначити, що аналізувалось аж 20 тисяч українських шкіл. Цей рейтинг корисний для батьків, котрі хочуть забезпечити своїх чад найкращою освітою. Друге місце посідає Українська гімназія №1 м. Івано-Франківська, третього місця удостоїлась львівська «Школа І ступеня-гімназія».
 
Відмітили також переваги Коломийської alma-mater. Це багатогранність профілів (фізико-математичний, іноземної філології, гуманітарний (історія і право), додаткові заняття (хорова студія, оркестр духових інструментів, фольклорно-етнографічна студія, гурток «Літературна вітальня», спортивні секції, «Пласт».

А для викладачів та учнів – це прекрасний стимул до праці!

Vivat, гімназіє!

Автор: Олена ЮРІЙЧУК
Джерело: Коломийські Вісти