друкувати


"Ходити по колії заборонено!"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-04-28 11:00:37

«Ходити по колії заборонено!» Здається, цю прописну істину, про яку говорять ще в дитячому садочку, знають усі.

Зрештою, для тих, хто не знає, вона написана на численних банерах встановлених вздовж залізничних колій в місцях можливого скупчення людей. Втім, чи то 20-річна мешканка села Кадобна, Калуського району, читати не вміла, чи то не ходила до дитсадка, проте прописну істину вона попросту зігнорувала. За що і поплатилася, що правда, на щастя не життям, а здоров’ям.

Як повідомили «Коломия ВЕБ Порталу» у територіальному управлінні МНС України в Івано-Франківській області, жінка рухалась вздовж колії, коли її збив локомотив дизель-поїзда №6422 сполученням «Стрий – Івано-Франківськ». За даними рятувальників, трафунок стався о 13.35 годині на станції Голинь, в однойменному селі Калуського району, на 59-му кілометрі залізничного перегону Калуш – Рожнятів.

Як вже зазначалось, на щастя, жінка залишилася живою. З діагнозом закрита черепно-мозкова травма та забій головного мозку її у стані, який оцінюється, як середньої важкості було доправлено в реанімацію Калуської центральної районної лікарні.

Рух поїздів через даний випадок залізничники не припиняли, а жінка, вочевидь, тепер матиме час добре подувати, чи варто ризикувати життям і здоров’ям, мандруючи перед поїздом по колії.

Автор: Сергій БІЛИЙ