друкувати


До Івано-Франківська завітали учасники автопробігу "Зроби Україну сам"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-04-27 12:00:07

«Зроби Україну сам». Автопробіг під таким гаслом триває на Західній Україні. Його організували члени Асамблеї громадських організацій середнього та малого бізнесу, аби знайти однодумців.

В минулому році ці люди були активістами податкового та Автомайдану. Сьогодні ініціатори закликають всі верстви населення до мобілізації навколо інших актуальних питань. Адже досвід підтверджує: спільно можна вирішити навіть ті проблеми, що, на перший погляд, видаються безвихідними.

У Івано-Франківську учасники автопробігу зустрілися з представниками ОСББ та будинкових комітетів. Сторони поділилися досвідом участі у житті громади. В підсумку активісти визнали — у суспільстві потрібно руйнувати байдужість до справ що відбуваються навколо. Мова йде не лише про велику політику. Достатньо звернути увагу на події, що відбуваються за межами власної квартири.

До Івано-Франківська автопробіг прибув зі Львова. Далі колона вирушить до Чернівців. Кінцевою точкою подорожі буде Сєверодонецьк. Сюди активісти мають намір приїхати на День Конституції — 28 червня.

Джерело: Радіо «Західний полюс»