друкувати


За 3 місяці на території Івано-Франківщини зареєстровано 979 пожеж

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-04-24 11:15:50

На сьогоднішній день у нашій державі і, зокрема, в Івано-Франківській області, склалася тривожна ситуація з травмуванням та загибеллю людей, у тому числі дітей, внаслідок нещасних випадків.

За 3 місяці поточного року на території Івано-Франківщини зареєстровано 979 пожеж, на яких загинуло 23 особи, серед них - одна малолітня дитина; ще 23 людини отримали травми. В м.Коломия та Коломийському районі з початку року виникло 145 пожеж на яких загинуло 7 осіб, серед яких одна дитина. Прикро констатувати той факт, що на території області мають місце випадки загибелі дітей внаслідок різного роду назвичайних ситуацій.

З початку року на території Івано-Франківщини на водних об'єктах потонуло 2 особи, з них 1 малолітня дитина. Легковажне поводження дітей з вогнем, газом, незнання елементарних правил безпечної поведінки - першопричини сумних та трагічних випадків. І виною цьому – батьківський недогляд. Кількість смертельних випадків та травмування серед дітей змушує звернутися до кожного громадянина, особливо до батьків.

Шановні батьки! Не залишайте дітей без нагляду! Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті. Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією. Виділіть декілька хвилин на відверту розмову з дітьми. Пам'ятайте: ці хвилини вимірюватимуться ціною життя. А щоб неждана мить не стала початком великої біди, потрібно давати дітям чіткі знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації.

Пам'ятайте, що життя Ваших дітей залежить лише від Вас самих!

Начальник Коломийського РВ УДІТБ Р.Федуник

Начальник Коломийського РВ УМНС І.Вацик