друкувати


У Коломиї відбувся міжнародний турнір з боксу серед жінок

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-04-20 05:15:40

19 квітня 2012 року у ФСК «Локомотив» відбувся міжнародний турнір з боксу серед жінок, який проводиться в пам’ять боксерів Коломийщини: Андрія Федчука, Петра Федоровича, Василя Симчича.

Фізична культура та спорт є важливим чинником  утвердження всебічного розвитку наших краян, зміцнення здоров’я населення краю. Цей турнір є надзвичайно важливим тим, що проводиться перед початком Чемпіонату світу серед жінок, що відбудеться в Китаї.

Участь у турнірі приймали збірні команди основного складу з Росії, Білорусії, Молдови та України. Серед учасників – жінки: чемпіони світу, Європи та України. В складі команди України коломиянка Яна Сидор.

Голова Коломийської районної державної адміністрації М.Негрич привітав спортсменів та відзначив, що на Коломийщині бокс розвивається досить швидкими темпами як серед чоловіків так і серед жінок. Також висловив вдячність за благородну справу популяризації здорового способу життя, залучення молоді до занять фізичною культурою, спортом та побажав міцного здоров’я,  невичерпного натхнення та нових спортивних звершень.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА