друкувати


Інна Оробець стала кращою спортсменкою місяця у Коломиї

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-04-19 11:15:08

Щомісяця у Коломиї громадська організація «Фонд пам’яті Андрія Федчука» спільно з відділом у справах молоді та спорту міської ради визначає кращих спортсменів. У такий спосіб організатори відзнаки вирішили стимулювати молодь до занять спортом. Кубки та грошові нагороди вже отримували боксери, легкоатлети та навіть жокеї. Пауерліфтерів нагороджували вперше.

Майже рік тому громадська організація «Фонд пам’яті Андрія Федчука» започаткувала щомісячну нагороду для кращих спортсменів Коломийщини. За досягнення в спорті їм вручають кубок, грамоту і грошову винагороду. За рішенням комісії, у березні кращою стала пауерліфтерка, чемпіонка світу та Європи, заслужений тренер України Інна Оробець.

«Нагороди завжди приємно отримувати, незалежно від того, якого рівня ця нагорода – чи на рівні міської влади, чи обласної, чи української, чи міжнародної. Я дуже задоволена, що за результатами місяця мене визнали кращою спортсменкою, а молоді я побажаю, щоб вони досягали своєї мети, яку поставили перед собою», – сказала Інна Оробець.

Пауерліфтерка вже не перший рік займається тренерською роботою. Серед її вихованців є чемпіони України в різних видах, а також призери чемпіонатів Європи та світу. З кожним роком збільшується і кількість майстрів спорту.

Нагороду від ГО «Фонд пам’яті Андрія Федчука» вручав Віталій Риндич. Він наголосив, що відзнака знайшла гідну особистість. «Інна Оробець своїм прикладом показує молоді, як наполегливою працею можна досягти вагомих результатів не тільки на міському чи обласному рівні, а на всеукраїнському і міжнародному. Ми пишаємося тим, що Інна є коломиянкою і робить наше місто відомим не тільки як культурну столицю Прикарпаття, а відомим спортивним міжнародним містом.