друкувати


Подарунки маленьким благодійникам

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-04-12 11:15:33

Традиційно вже не з пустими руками відвідали сьогодні Тлумацьку спеціальну школу-інтернат І-ІІІ ступенів представники Благодійної організації «Мій край».

Втім, іграшки, книжки, розвиваючі ігри, канцтовари та солодощі, які вони привезли сьогодні до вказаного навчального закладу, виявились не просто подарунками вихованцям інтернату напередодні Великодня, а чесно заслуженою винагородою за посильний внесок в акцію «Благодійна листівка. Великдень. 2012», яку цими днями реалізовує БО «Мій край».

Насамперед, йдеться про грамоти та цікаві призи, що дістались чотирьом маленьким благодійникам: Наталії Марченко, Вадиму Романюку, Галині Плотенко та Дмитру Стисюку - переможцям конкурсу малюнків в рамках вказаної вище акції. Їхні малюнки лягли в основу великодніх вітальних листівок, кошти від реалізації яких підуть на допомогу дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування. Крім того, голова БО «Мій край» Андрій Матійчик вручив подарунки усім тлумацьким школярам, які взяли участь в акції. Так сталося, що найбільше їх виявилось серед учнів підготовчого класу. Останні, як стверджує керівництво закладу, є найактивнішими у школі-інтернаті.

«Сьогодні ми робимо дуже важливу справу, - прокоментував подію пан Матійчик, - адже будь-яка праця, якщо вона робиться від щирого серця, має бути винагороджена. Ми ж отримуємо у відповідь дитячі усмішки і готовність маленьких благодійників і надалі допомагати своїм одноліткам».

Поряд з цим, представники БО «Мій край» дотримали своєї обіцянки, даної адміністрації інтернату під час попереднього візиту. Зокрема йдеться про посильну допомогу в обладнанні кімнати для занять з ведення домашнього господарства. З цією метою сьогодні вони передали керівництву закладу набір сучасного кухонного приладдя. 

Автор: Сергій БІЛИЙ