друкувати


Заслужені нагороди коломийських боксерів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-04-10 05:00:21

Чемпіонат України серед школярів-боксерів відбувся у м.Горлівці, що на Донеччині. Участь в ньому взяв і коломиєць Андрій Стефанюк, який тренується у ФСК «Локомотив» під орудою тренерів Михайла Ніньовського, Тараса Степанюка та заслуженого тренера України Івана Данилишина.

Андрій боксував у ваговій категорії 41,5 кг, провів два відмінних бої, та на третій не вийшов через нездужання.

Перший бій відбувся з представником Херсонщини, у якому перемогу здобув коломиєць. Наступний поєдинок Андрій Стефанюк провів з Владиславом Осадчим (м. Донецьк). Цього разу перемогу теж отримав вихованець ФСК «Локомотив», за що отримав заслужену «срібну» медаль.

«Андрій є хорошим перспективним боксером. В цьому я переконуюся після кожних змагань, в яких він бере участь. Незважаючи на те, що займається лише два роки, має великі успіхи у боксі», – зазначив Михайло Ніньовський.

Сам боксер запевняє: «Для мене дуже важливою є не тільки фізична, а й психологічна підготовка, за що я вдячний своїм тренерам».

Паралельно з чемпіонатом України в Івано-Франківську завершився боксерський турнір пам’яті майстра спорту Петра Мицика. Протягом трьох днів 73 спортсмени з п’яти країн боролися за нагороди. За результатами цих змагань, видовищні поєдинки показав коломиєць, майстер спорту Ярослав Палійчук (вагова категорія 64 кг), який став безперечним переможцем міжнародного турніру і отримав «золоту» медаль.

Коломийські боксери мають заслужені нагороди, а далі їх чекає наполеглива праця та змагання різних рівнів.

Автор: Олександра ЩЕРБАКОВА
Джерело: Коломийські Вісти