друкувати


Коломийський "Тирлич" у фіналі Західного регіону України з баскетболу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-04-10 11:15:18

В Житомирі відбулися матчі плей-офф I ліги чемпіонату України з баскетболу, протягом яких чотири баскетбольних команди боролися за перемогу.

БК «Тирлич» провів три гри. 6 квітня коломийська команда зіграла з командою з міста Рівного, та сили баскетбольних клубів явно були не рівними – 103:46 на користь «Тирлича». Того дня ще відбулася гра БК «Ужгород» – БК «Житомир», у якій не перемогли власники паркету.

Наступного дня коломийці зустрілися з БК «Житомир», який після поразки звісно прагнув перемогти. Проте цього не сталося. Рахунок 103:66 на користь БК «Тирлич» зафіксували фінальним свистком.

Гра БК «Ужгород» з БК «Тирлич» завершилася впевненою перемогою коломийських спортсменів з відривом у 21 очко, рахунок 74:53.

За словами граючого тренера БК «Тирлич» Андрія Романиці, - «цього разу в Житомирі зібралися сильні команди і кожна гра була напруженою. Але спільними зусиллями всі три матчі ми завершили перемогою і з гідним відривом у рахунку. Наша команда добре зіграла в захисті, що і дало нам відповідний результат».

Задоволений виступами і Президент БК «Тирлич» Роман Бортейчук. « Іграми команди я задоволений. Рахунок матчів говорить сам за себе. Хлопці наполегливо тренуються і, відповідно, мають хороший результат. Головне, щоб вони не розслаблялись і з тим настроєм з яким провели весь сезон вийшли на паркет у фінальних іграх», – наголосив Р. Бортейчук.

Наразі БК «Тирлич», показавши відмінну гру, тренується і ретельно готується до фіналу Західного регіону України з баскетболу, який відбудеться в м. Ужгороді. За призові місця змагатимуться наступні баскетбольні команди: «Тирлич», «Ужгород», «УАД» (Львів) та «Сарни».

Автор: Оксана ОСТРОВСЬКА