друкувати


Освідчення на Буковелі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-04-09 12:00:53

Туристичний курорт «Буковель» стає не лише популярним місцем для катання на лижах чи сноуборді. Віднедавна стало модним освідчуватись на вершинах ТК «Буковель» у коханні.

В рамках програми Молодіжної адміністрації області «Молодь за здоровий спосіб життя» більше ста активістів молодіжної адміністрації області відпочивали та каталися на лижах і сноуборді на ТК «Буковель». Цими вихідними поїздка була незвичайною. Серед активістів балу пара закоханих з Галича. Cтепан Данилюк, голова Молодіжної адміністрації Галицького району вирішив освідчитись коханій на одній з вершин курорту.

З самого ранку закохані каталися на лижах, а Аліна, дівчина Степана, навіть не здогадувалася, що її чекає на вершині.

Допомогли Степану організувати освідчення друзі по молодіжці. Тож нічого не підозрюючи на вершині Буковеля молоді люди разом з активними членами Молодіжної адміністрації області обговорювали нюанси лижного сезону, аж раптом офіціанти принесли квіти, а Степан став на коліна перед коханою Аліною.

Щирі слова любові та романтичність події не залишили осторонь нікого,відпочиваючі затамувавши подих чекали що ж скаже дівчина. Рух просто зупинився і в повітрі повисла напруга.

Аліна хоч і була дуже здивована і спантеличена таким поворотом подій, вимовила довгоочікуване «ТАК!» і на руці в Аліни закрасувався перстень.

Звичайно ж перший поцілунок в статусі заручених і аплодисменти на їх честь та найкращі побажання від лижників. Продовжили святкування закохані вже в приміщенні «Фільварку».

Автор: Оксана ОСТРОВСЬКА