друкувати


Івано-Франківців скликають на масштабну толоку

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-04-06 10:00:00

Івано-Франківців скликають на масштабну толоку. Рятувати довкілля молодь взялася в рамках Всеукраїнського екологічного проекту — «Lets do it Ukraine!». Його завдання, переконують організатори, надзвичайно просте — зробити парки та сквери міст охайними.

Торік ця шляхетна справа об'єднала понад 100 тисяч небайдужих до проблем довкілля. Стати учасником програми легко. Потрібна лише пара рукавиць, пакет та особисте бажання.

Прибирати популярні місця відпочинку івано-франківська молодь буде вже вдруге. Минулого року близько півсотні волонтерів спільними зусиллями очистили від непотребу парк на вулиці Молодіжній, Меморіальний сквер та береги однієї з Бистриць. Цього разу організатори очікують вдвічі більшу кількість волонтерів, тож планують охопити значно більшу територію.

Організатори подбали і про винагороду для волонтерів. Після прибирання відомі етно-рок гурти влаштують своєрідний концерт-подяку. А квитком на розважальний захід слугуватиме великий пакет сміття, зібраного під час толоки. Екологічна акція в Івано-Франківську стартує вранці 28 квітня.

Джерело: Радіо «Західний полюс»