друкувати


Коломийські чиновники вміють грати у футбол

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-04-04 01:00:03

Працівники виконавчих комітетів та міські депутати вирішили продемонстрували свої спортивні вміння в Івано-Франківську. 25 березня представники міської ради взяли участь в обласних змаганнях з міні-футболу «Граємо за Україну разом» та здобули цілковиту перемогу, привізши до рідного міста кубок та медалі.

Змагання традиційно відбуваються протягом декількох років в обласному центрі, проте минулоріч коломийцями не вистачило тільки одного гола, аби стати переможцями. Проте цього разу місцева команда з тринадцяти осіб під керівництвом капітана – заступника міського голови Ігоря Граділя – привезла додому «золото». Коломийські чиновники зіграли на івано-франківському полі три гри з наступними результати: Калуш (5:0), Івано-Франківськ (1:1), Яремче (1:0), продемонструвавши вболівальникам свої спортивні вміння.

– Ми задоволені, що отримали перемогу у змаганнях з міні-футболу серед міст обласного значення. Хочу зауважити, що команда показала професійну та згуртовану гру. Наші гравці сильно зіграли, вдало доповнюючи один одного, – поділився думкою заступник міського голови Ігор Граділь.

Під час запеклої чиновницької гри найвдаліше ганяли м’яча та відзначилися депутати міської ради Павло Федорович, Олександр Мензатюк та Роман Остяк. І хоч народні обранці представляють різні політичні сили, проте на спортивному полі вони легко знайшли порозуміння. Також під час футбольних баталій сильну гру показав бомбардир команди – начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Володимир Колесник.

Гра завершилася для Коломиї вдало, проте чиновники не відкладають далеко бутси та м’ячі, бо в травні місцеві обранці захищатимуть честь області на республіканських змаганнях у Києві.

Автор: Вікторія МАРТИНЮК
Джерело: Коломийські ВІСТИ