друкувати


Коломийські "Карпати": за 5 хвилин 3 голи!

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-04-02 04:00:55

Cтартував новий футбольний чемпіонат області сезону 2012 року. Діючий чемпіон коломийські «Карпати» вдома впевнено перемогли ФК «Битків».

На відкриття сезону завітали перші особи міста і району. Михайло Негрич і Ігор Слюзар привітали вболівальників, яких зібралось близько двох тисяч, з початком футбольного чемпіонату, а команді «Карпати» побажали не здавати позицій.

З перших же хвилин матчу, господарі поля, почали атакувальну гру і чимало гострих моментів біля воріт ФК «Битків» зривали гучні овації вболівальників, але м’яч вперто не хотів залітати в ворота.

Ситуація змінилася вже на 33 хвилині першого тайму, Василь Камінський, після вдало розіграної комбінації забив перший гол. Дубля вболівальникам довго чекати не довелося, новачок сезону 2012 року Олександр Крохмалюк на 35 хвилині поцілив у ворота ФК «Битків», а вже через хвилину відзначився третім голом ще один новачок цьогорічного чемпіонату в ФК «Коломия» Іван Щеглюк.

Тож на перерву команди йшли за абсолютної переваги господарів поля коломийських «Карпат».

В другому таймі мало що змінилося, «Карпати» атакували – «Битків» захищався. На 50 хвилині, захисники коломиян допустилися помилки, чим скористався Василь Бенюк і забив гол.

Остаточний рахунок матчу 3:1, на користь чинних чемпіонів області ФК «Карпати» з Коломиї.

Тренер коломийської команди Юрій Дубровний грою загалом задоволений, але говорить, що є певні недоліки. «Як для початку сезону то нормально. Умовно кажучи, я бачу, що треба ще підсилити гру в середині поля, особливо підтягнути гру крайніх захисників, адже від них залежить як команда рухається. Загалом же оцінюючи для початку, то грали ідеально», – наголосив тренер.

Президент клубу ФК «Карпати» Дмитро Лащук привітав вболівальників з початком футбольного сезону і наголосив, що цього річ керівництво клубу буде робити все можливе для того щоб команда ще укомплектовувалася гарними гравцями, і відповідно, покращувалась якість гри. «На сьогодні результатом задоволені, а от грою деяких футболістів не дуже. Хоча на разі це лише початок сезону і треба врахувати, що поле в березні ще важке та й команда лише награє свою гру, отже будемо працювати, щоб показувати хороший результат», – сказав Д. Лащук.

Автор: Оксана ОСТРОВСЬКА