друкувати


Прикарпатці озброюються

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-03-31 10:00:04

Невідомо, готувався 65-річний мешканець Тисменицького району до третьої світової війни, а чи до приходу «третіх совітів», от тільки співробітникам Рогатинського райвідділу внутрішніх справ, які завітали до нього 29 березня з санкціонованим обшуком, було що знайти в його помешканні.

Зокрема, як повідомили «Коломия ВЕБ Порталу» у секторі зв’язків з громадські сит УМВС в області, під час обшуку до рук правоохоронців потрапили без номерний карабін, пістолет та два десятки патронів до них. Тож чоловіку в разі чого було б чим тримати оборону.

Втім, як виявилось, 65-річний тисмениччанин – не єдиний, хто живе за принципом «і який то ґазда без гевера?» Так, як повідомляють правоохоронці, у Рогатинському районі співробітники місцевої міліції того ж дня викрили місцевого мешканця, який зберігав вдома обріз мисливської рушниці.

А в Галицькому районі  правоохоронцям 30 березня вдалося задокументувати факт незаконного виготовлення обріза мисливської рушниці, за що до кримінальної відповідальності без притягнутий 46-річний місцевий житель.

Автор: Сергій БІЛИЙ