друкувати


В Коломиї обмежили торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами в нічний час

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-03-29 05:15:42

Рішення Коломийської міської ради від 22.03.2012 №949-15/2012 "Про запровадження обмежень торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами по місту Коломиї в нічний час".

З метою попередження зловживання слабоалкогольними, алкогольними напоями, пивом та тютюновими виробами серед населення, впорядкування їх продажу, зниження рівня захворюваності у місті, усунення порушень громадського порядку в нічний час доби, керуючись законами України "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів", "Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення" та "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада вирішила:

1. Обмежити реалізацію слабоалкогольних, алкогольних напоїв та пива в роздрібній торгівельній мережі міста з 23.00 години вечора до 8.00 години ранку.

- заборонити продаж слабоалкогольних, алкогольних напоїв, пива (крім безалкогольного) та тютюнових виробів:

- у закладах, які надають послуги мережі Інтернет та в комп’ютерних клубах;

- у об’єктах торгівлі (крім закладів ресторанного господарства), розміщених в радіусі 100 метрів від головного входу в приміщення навчальних закладів.

3. Коломийській об'єднаній державній податковій інспекції (Лубоцька С.О.) в межах своїх повноважень посилити контроль за дотриманням вимог Закону України "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів".

4. Міському відділу УМВС (Ілюк О.С.) вжити дієвих заходів щодо усунення незаконної торгівлі алкогольною продукцією, недопущення розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і появи у цих місцях громадян, які знаходяться у нетверезому стані та про проведену роботу за підсумками І півріччя 2012 року доповісти на засіданні міської ради.

5. Організацію виконання цього рішення покласти на заступника міського голови Тарновецького В.В.

6. Контроль за виконанням даного рішення доручити постійній комісії з питань зовнішньоекономічних відносин, регуляторної політики, розвитку малого і середнього бізнесу.

Коломийська міський голова І.Слюзар