друкувати


28 березня на території Івано-Франківської області виникло 30 пожеж

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-03-29 05:00:45

28 березня на території Івано-Франківської області виникло 30 пожеж, у 9-ти випадках горіла суха трава.

Так, 28 березня о 15:10 год. в селі Глибоке Богородчанського району виникла пожежа сухої трави та господарського підсобного приміщення на кладовищі. Вогнем знищено підсобне приміщення та господарський інвентар. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Того ж дня в обласному центрі по вулиці Сковороди сталася пожежа літньої кухні. Вогнем знищено дах споруди на площі 30 м.кв. Причина виникнення пожежі - порушення правил пожежної безпеки при улаштуванні пічного опалення.

28 березня в селі Шешори Косівського району на одному із обійсть виникло загорання оборогу з сіном. Вогнем знищено  близько 0,5 т сіна. Причина виникнення пожежі встановлюється.

28 березня о 20:52 год. в місті Рогатин по вул. В.Стуса виникла пожежа на території ТзОВ «Рогатинська нафтобаза». Вогнем знищено металевий вагончик та пошкоджено одну автоцистерну і автомобіль «Краз» з кунгом. На місці пожежі отримали опіки різних ступенів важкості двоє людей – 22-х та 53-ти річного віку, жителі міста Чернівців.  Травмованих чоловіків госпіталізовано до Рогатинської центральної районної лікарні. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Загалом з початку року на Прикарпатті зареєстровано 956 пожеж, у вогні загинуло 22 людини, з них – одна малолітня дитина.

Джерело: УМНС України в Івано-Франківській області