друкувати


У Івано-Франківську започаткували фотоконкурс "Писанкове Прикарпаття"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-03-27 09:00:05

Обласна молодіжна організація «Молоді Регіони» започатковує новий фотопроект – «Писанкове Прикарпаття». Про це голова структури Олександр Когут та координатор проекту Марія Рудейчук розповіли на нещодавній прес-конференції.

З їх слів, у заході можуть взяти участь молоді люди віком 18-30 років, які подадуть на фотоконкурс цікаві фотографії із зображенням карпатських пейзажів.

Конкурс триватиме з 26 березня до 15 грудня 2012 року. Оцінюватиме роботи компетентне журі, до складу якого увійдуть представники обласної спілки фотохудожників.

Автор найкращої роботи отримає головний приз – фотоапарат. З інших достойних робіт буде зроблено календарі на 2013 рік. Найцікавіші роботи реалізовуватимуть на виставці-аукціоні.

Гроші за реалізацію фоторобіт та календарів передадуть у Благодійний фонд «Ти-Ангел» для лікування дітей, яким поставили страшний діагноз – рак. Таким чином молоді фотографи зможуть долучитись і до благодійної діяльності.

«Ми часто проводимо подібні конкурси, – прокоментував актуальність події пан Когут, – оскільки вони показують молодіжний потенціал Прикарпаття».

Автор: Вікторія БІЛА