друкувати


Кращим боксерам Івано-Франківщини подарували нову спортивну форму

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-03-23 03:15:31

Вчора, 22 березня, в офісі федерації боксу Івано-Франківської області відбулася приємна подія. Кращі боксери Прикарпаття, а також їхні наставники отримали у подарунок новенькі спортивні костюми. І не просто костюми. На кожному з них викарбувана емблема обласної федерації, а на спині нанесений напис «Івано-Франківська область».

Такий подарунок спортсменам зробила Івано-Франківська міська громадська молодіжна організація «Молоді Регіони». Новенькі костюми отримали 30 боксерів різних вікових груп. «Ми вже не вперше допомагаємо обласній федерації боксу, — розповідає голова організації Анатолій Халаменда. — До цього спортсмени отримували боксерські рукавички. Цього разу ми вирішили зробити сюрприз у вигляді спортивної форми. Скоро відбудеться чемпіонат України, тож гарно буде, якщо вони вийдуть всі як один в однакових костюмах з емблемою Івано-Франківської області».

За словами заслуженого тренера України Анатолія Мушія, така форма додасть спортсменам впевненості та командного духу. «Перш за все це велика відповідальність, — говорить тренер. — Коли наші боксери, чи юні, чи дорослі, беруть участь у всеукраїнських чи міжнародних змаганнях, вони зобов’язані підтримувати імідж нашої області. Наші боксери віддавна займали провідні позиції в Україні. Думаю, коли вони одінуть цю форму, і на спину буде писати «Івано-Франківська область», це буде додатковою відповідальністю, тож вони докладатимуть максимум зусиль для перемоги».

Джерело: sport.if.ua