друкувати


Відбулася чергова сесія Коломийської міської ради

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-03-23 01:00:42

22 березня 2012 року відбулася чергова сесія Коломийської міської ради. До порядку денного місцевого законодавчого органу було внесено 58 питань.

Після виголошених депутатських запитів начальник управління економіки О.Гранда подала на затвердження Програму соціально-економічного та культурного розвитку міста на 2012 рік та основні напрямки на 2013 і 2014 роки. Головною метою Програми є покращення життєвого рівня мешканців міста на основі економічного зростання, підвищення рівня соціальних гарантій та поліпшення соціального обслуговування, стабільний розвиток систем забезпечення життєдіяльності міста. Прийнято ряд інших програм, зокрема: цільову програму містобудівного кадастру міста Коломиї на 2012-2016 роки, Програму підтримки та розвитку діяльності Коломийської організації товариства Червоного Хреста України на 2012-2016 роки, затверджено заходи щодо виконання Програми протидії захворювання на туберкульоз в місті Коломиї на 2012 рік.

На сесії було уточнено бюджет міста, реорганізовано відділ архітектури та містобудування міської ради шляхом приєднання до відділу капітального будівництва та на їх базі утворено управління архітектури, містобудування та капітального будівництва.

У повторному читанні депутати розглянули питання про запровадження обмежень торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами по місту Коломиї в нічний час та після поіменного голосування прийняли відповідне рішення.

Також прийнято два звернення, які були внесені: депутатською фракцією ВО «Батьківщина» ( щодо виконання вимог Парламентської асамблеї Ради Європи пов’язаних з кримінальним переслідуванням колишніх членів уряду) та депутатською фракцією політичної партії «Фронт змін» (щодо вимоги до Верховної Ради України про невідкладний розгляд та прийняття проекту Закону України «Про порядок імпічменту Президента України».

Ряд прийнятих рішень стосувались управління комунальним майном, розглянуто також 34 земельні питання.

Джерело: Організаційний відділ Коломийської міської ради