друкувати


БК "Тирлич" вийшов у плей-офф з першого місця

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-03-21 11:00:15

Баскетбольний клуб «Тирлич» провів два матчі на виїзді з львівським БК «УАД». У складі дев’яти баскетболістів «тирличани» зуміли переграти львів’ян, які обіцяли взяти реванш у коломийської команди.

Перша гра завершилася з рахунком 53:76 на користь «Тирлича». Наступного дня знову взявши перевагу над господарями паркету, коломийці перемогли 71:93.

Після цих двох матчів БК «Тирлич» упевнено вийшов у плей-офф з першого місця, а от БК «УАД» через програш двох матчів коломийському клубові опустилися на сходинку нижче, тобто з 2-ої на 3-ю.

На виїзді за БК «Тирлич» грали: Владислав Лисишин, Любомир Бортейчук, Артур Щегельський, Денис Спірідонов, Віталій Савченко, граючий тренер Андрій Романиця, Андрій Костко, Віктор Сачук та Олександр Захожий. Разом ці баскетболісти показали хороші командні ігри, чіткі передачі, влучні попадання, швидкі підбори і міцний захист – результатом цих дій і є перемога.

«Ми зіграли так, як і мали зіграти. Цю команду ми вже знаємо, але вдома у суперника завжди важче грати, ніж на рідному паркеті. Проте особливого натхнення нам надала присутність президента нашого клубу Романа Бортейчука», – зазначив граючий тренер Андрій Романиця.

Роман Бортейчук, спостерігаючи за двома матчами, задоволений перемогами, адже саме таке чітке завдання він ставить перед своєю командою.

Автор: Оксана ОСТРОВСЬКА