друкувати


Прикарпатські податківці вдосконалюють співпрацю з промисловцями і підприємцями

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-03-20 12:15:08

Голова державної податкової служби в області Віктор Рахміль та голова правління Регіонального відділення Українського союзу промисловців і підприємців Василь Дутчак підписали меморандум про співробітництво та координацію дій.

Саме промисловці і підприємці в основному забезпечують наповнення бюджету. Зокрема, за минулий рік область поповнила державну казну на 4,3 мільярда гривень. Крім того, підприємці не лише допомагають наповнювати скарбницю країни, але й боротися з тіньовим обігом коштів. Тож податківці й надалі сприятимуть вирішенню проблем підприємців, - зазначив голова ДПС в області Віктор Рахміль.

Податки зобов’язані платити всі. За цих умов створюються рівні умови конкуренції на ринку. Для промисловців важливо мати конструктивний діалог з податковою службою, - відзначив голова РВ УСПП Василь Дутчак.

Меморандум про співпрацю передбачає підготовку спільних пропозицій щодо застосування податкового законодавства, організацію роз’яснювальних заходів для платників податків, тощо. Також буде створено узгоджувальну робочу групу з розгляду конфліктних питань.

Підписаний меморандум, впевнені і податківці і підприємці, закріпить ті позитивні напрацювання, яких вдалося досягти та буде сприяти успішній діяльності промисловців.

Джерело: ДПС в Івано-Франківській області