друкувати


Італійський дизайнер Родольфо Россі візьме участь у "Франківському подіумі - 2012"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-03-16 12:00:17

«Франківський подіум» - традиційне свято краси і моди, яке відбувається вже протягом 10 останніх років, знову прийде до обласного центру Прикарпаття 22 квітня.

Про це повідомили під час вчорашньої прес-конференції організатори шоу – директор агентства моделей «Ювента» Тетяна Терсенова-Заводовська та керівник розважального комплексу «Пасаж Гартенберг», в якому цьогоріч відбуватиметься свято, Олександр Долішній.

Як стверджує пані Терсенова-Заводовська, цьогорічний «Франківський подіум», як і раніше проходитиме у стандартному форматі – як стандартний показ мод: «Це свято моди, на якому мешканці та гості міста зможуть ознайомитись з новими тенденціями моди та доробками наших молодих та талановитих дизайнерів».Втім, він також матиме кілька родзинок. Перша з них – це участь у показі відомого італійського дизайнера Родольфо Россі, який покаже на «Подіумі» власну колекцію. Ще одна «фішка» заходу – це колекція модного одягу для зрілих жінок, виконана дизайнеркою із Харкова. Її івано-франківським поціновувачам моди представлять відомі і знані на Прикарпатті жінки.

Ще одною гостею заходу стане відома в Україні співачка Наталія Валевська.

Автор: Сергій БІЛИЙ