друкувати


Івано-франківчанку Галину Вівчаренко привітав Президент України особисто

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-03-07 03:15:18

Викладач Івано-Франківської дитячої музичної школи Галина Вівчаренко побувала на офіційній зустрічі з Президентом України Віктором Януковичем, що відбулася в Адміністрації Президента 6 березня, з нагоди Міжнародного жіночого дня, Міжнародного дня прав жінок і миру.

Віктор Янукович вручив Галині Вівчаренко державну відзнаку про присвоєння Почесного звання «Заслужений працівник культури України».

Вітаючи видатних жінок нашої держави, Президент України наголосив: «Ви представляєте всіх жінок України - жінок, які нас народили, які дали нам шлях у життя».

Віктор Янукович подякував жінкам за активну громадянську позицію, побажав усім жінкам України щастя, добра, родинного тепла та благополуччя.

І «щоб ви його отримували не у вигляді подарунків до свят, а щодня. Щоб ви отримували увагу, на яку заслуговуєте, від близьких людей», - підкреслив Президент.

І наголосив: «Я хочу, щоб вас ніколи не засмучували чоловіки, радували діти, близькі, і ця радість подовжувала вам життя. Будьте коханими. Зі святом!»

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА